Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la Eforie Nord Sinucigaş în flăcări (galerie foto)

ro

20 Jan, 2012 12:18 2203 Marime text

incendiu_eforie.jpgUn apartament a luat foc la Eforie Nord, pe strada Mihail Kogălniceanu, la blocul 7. Pompierii de la ISU Dobrogea au deplasat la locul evenimentului două autospeciale. 

update:

Ultimul etaj al imobilului a fost cuprins de flăcări, după ce un bărbat şi-a dat foc în locuinţă. Incendiul s-a extins şi la celelalte apartamente. Locatarii au fost evacuaţi, iar mai multe persoane s-au intoxicat cu fum. Bărbatul care şi-a dat foc nu a mai putut fi  salvat. Vecinii spun că aceasta nu este prima lui tentativă de acest fel. Militarii de la ISU Dobrogea au intervenit cu mai multe autospeciale pentru stingerea incendiului.

update:

Bărbatul care şi-a dat foc se numea Nicolae Vasile şi avea 60 de ani. Vecinii povestesc că bărbatul a fost prăsit de soţie şi de cei doi copii, din cauza alcoolului. „Blocul nostru nu are încălzire, de aceea fiecare se încălzeşte cum poate. Nicolae Vasile căra gunoaie în casă şi se încălzea la foc deschis. Este a pata oară când dă foc apartamentului. Ne-a nenorocit pe toţi", a declarat o vecină Maria Gherghinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii