Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu în municipiul Tulcea. Octogenar salvat de pompieri. A fost pericol de extindere (galerie foto)

ro

30 Mar, 2021 22:26 1124 Marime text
  • În această seară, în jurul orel 19:20, militarii din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, au fost alertați pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, să intervină în municipiul Tulcea, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

10 subofițeri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, s-au deplasat de urgență la locul solicitării. 

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără și degajare mare de fum la nivelul acoperișului casei, cu pericol de propagare la locuințele învecinate.

Concomitent cu acțiunea de stingere, salvatorii au evacuat din interiorul locuinței un bărbat, în vârstă de 82 de ani, ce era imobilizat la pat. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ aflat la fața locului și transportat la spital, deoarece prezenta hipertensiune.

Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore.

Au ars 20 mp și s-au deteriorat 80 mp din acoperișul locuinței. De asemenea, s-au degradat tavanul din rigips pe o suprafață de aproximativ 60 mp și mobilierul din 3 camere.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit.

Sursa foto: ISU Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii