Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu de amploare la Timișoara. Mai multe imobile au fost afectate. Zeci de persoane, evacuate

ro

11 Apr, 2019 08:45 883 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Timiș au fost solicitați să intervină pe strada Alexandru Odobescu din Timișoara. 
 
Potrivit ISU Timiș un incendiu a izbucnit la o anexă de aproximativ 100 mp. 

„Până la sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul s-a propagat la un grup de locuințe învecinat și la acoperișul unei clădiri de birouri care aparține Direcției Regionale de Drumuri și Poduri. 30 de persoane s-au autoevacuat, o persoană intoxicată cu fum a fost asistată la fața locului, dar a refuzat transportul la spital” - a precizat pentru ZIUA de Constanța Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al ISU Timiș. 


În urma incendiului, a ars anexa în întregime, acoperișul clădirii de locuit (aproximativ 40 mp) și fațada clădirii, acoperișul clădirii de birouri pe o suprafață de aproximativ 30 mp și au fost afectate parțial 7 garsoniere.

„Incendiul a fost limitat la timp pentru a nu se extinde la celelalte apartamente și în interiorul clădirii. S-a intervenit cu 4 autospeciale de stingere, o autoscară mecanică și 2 echipaje SMURD, 3 ofițeri și 25 subofițeri” -0 a mai precizay Elena Megherea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii