Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu de amploare în județul Olt. Clădirea unui cămin cultural, cuprinsă de flăcări. Zeci de pompieri intervin pentru stingerea focului

ro

20 Dec, 2018 09:17 1695 Marime text
Acoperişul Căminului cultural din comuna Osica de Jos a fost cuprins de flăcări în această dimineaţă. Zeci de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt acţionează în prezent pentru stingerea flăcărilor, transmite Agerpres.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Victor Enuş, la sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta cu flacără şi degajări mari de fum la acoperişul clădirii şi la bunurile din interior. 

La Osica de Jos acţionează 25 de pompieri cu trei autospeciale de stingere şi o autospecială de lucru la înălţime, la faţa locului fiind prezentă şi echipa operativă a ISU Olt. 

"Echipaje din cadrul Detaşamentului Slatina, Detaşamentului Caracal şi de la Garda Osica de Sus acţionează în comuna Osica de Jos pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul căminului cultural din localitate. La faţa locului intervin peste 25 de pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenţie la înălţime şi un echipaj SMURD, dar şi grupa operativă a ISU Olt. Incendiul se manifestă cu flacără şi degajări mari de fum, la acoperişul clădirii şi la bunurile din interior. Pompierii au reuşit localizarea incendiului şi acţionează pentru lichidarea acestuia", a precizat Victor Enuş.

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii