Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă trei elevi din Constanța, victime ale recidivistului reținut pentru tâlhărie. Cum acționa suspectul

ro

29 Dec, 2018 20:34 2504 Marime text
Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța au reușit să probeze alte două infracțiuni comise de bărbatul de 28 de ani care a fost arestat preventive în data de 21.12.2018, pentru fapte de același gen.
 
La data de 29.12.2018, documentând activitatea infracțională, polițiștii din cadrul B.I.C. au stabilit faptul că bărbatul este suspect pentru comiterea a altor două fapte, după cum urmează:

În data de18.12.2018, în timp ce se deplasau pe o stradă din municipiul Constanța, doi minori de 12 ani au fost acostați de o persoană necunoscută, care le-a cerut să îi dea telefoanele și a încercat să îi sustragă uneia dintre victim cerceii din ureche. Bărbatul nu a reușit să își atingă scopul, astfel că în această cauză nu există un prejudiciu;

În aceeași zi, în timp ce se afla în zona unei stații de autobuz din municipiul Constanța, un minor, în vârstă de 14 ani a fost deposedat de un telefon mobil de către o persoană necunoscută.

Ambele fapte au fost săvârșite în intervalul de timp în care elevii se deplasează la sau de la unitățile de învățământ către domiciliu.

În prezent, bărbatul de 28 de ani este arestat preventive pentru 30 de zile. Acesta este recidivist, fiind condamnat pentru fapte similare.

Polițiștii constănțeni desfășoară activități pentru documentarea întregii activități infracționale, urmând ca la finalul cercetărilor să fie informată opinia publică.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii