Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă se intervine pentru remedierea prejudiciilor Pagube de 730.000 lei din cauza inundaţiilor, la Cernavodă

ro

04 Jul, 2013 15:08 1479 Marime text
În ultimele cinci zile, echipele Primăriei Cernavodă, ale SC Utilităţi Publice SRL, ale Gospodăriei Comunale SRL şi ale RAJA au lucrat la flux continuu pentru a acoperi craterele produse de viituri în carosabile şi în trotuare, îndepărta aluviunile de pe străzi şi din gospodării, elimina apa din subsolurile blocurilor şi reabilita reţeaua termică afectată, se arată într-un comunicat de presă.

Aceste lucrări se desfăşoară şi în prezent, echipele oferind sprijin şi cetăţenilor ale căror gospodării au fost lovite de inundaţii.

Amintim că viitura a distrus în calea sa 21 de străzi şi trotuare, a inundat 19 gospodării, alte cinci case au fost afectate, fiind deteriorate reţele întregi de canalizare şi termie aflate în lucru.

Aproximativ 730 de mii de lei este bilanţul prejudiciilor suferite de către Administraţia Locală, în urma distrugerilor produse de apele învolburate, în infrastructură.

Peste 690 de mii de lei au fost pierduţi în urma craterelor produse în carosabile, în lucrările pentru utilităţi afectate şi la aproximativ 30 de mii au fost estimate pagubele produse la sistemul de rigole şi la unul din zidurile de sprijin ale oraşului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii