Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă opt staţii TV regionale CNA a aprobat licenţă pentru DiGi24 Constanţa

ro

15 Mar, 2012 19:03 2184 Marime text

untitled-1-copy.jpgCNA a aprobat, joi, cererea RCS&RDS de licenţe pentru opt staţii regionale Digi 24, în oraşele Braşov, Oradea, Cluj, Timişoara, Craiova, Iaşi, Constanţa şi Galaţi. Decizia vine la două săptămâni după ce Consiliul a amânat o decizie privind aceste staţii, cerând discuţii suplimentare cu managementul companiei RCS&RDS. Pe 28 februarie, mai mulţi membri CNA îşi exprimaseră reţinerea faţă de intenţiile operatorului, invocând riscul că RCS, folosindu-se de staţiile proprii, să elimine alte televiziuni locale din grila sa de programe. Reprezentantii Digi 24 si-au exprimat intenţia de a lansa aceste posturi regionale până la sfârşitul anului.

După cum au prezentat responsabilii RCS/Digi 24, acum doua săptămâni, proiectul de dezvoltare în teritoriu, managerul de proiect este Cristina Popescu. Exista deja 15 echipe de corespondenţi, care împreună cu staţiile locale vor furniza ştiri pentru postul central de ştiri. Programul staţiilor regionale va include trei jurnale de cate 15 minute dimineaţa, două de cate 15 minute la prânz, un jurnal principal de 45 de minute seara, iar la sfârşitul zilei - încă un jurnal scurt şi reluarea jurnalului de 45 de minute. Grila locala mai include un talk-show de seară, un talk-show sportiv lunea, o emisiune de recrutare.

 http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-11753337-cna-aprobat-cererea-rcsrds-pentru-opt-statii-regionale-digi-24.htm

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii