Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă mai există șoferi ce confundă plaja cu... parcarea! Și când te gândești că amenda e de 20.000 lei!

ro

03 Jul, 2016 18:53 3943 Marime text
Una dintre problemele cu care se confruntă locuitorii din Constanța este lipsa locurilor de parcare. Municipalitatea nu s-a ocupat de acest aspect și s-a ajuns de multe ori la situații hilare. Șoferii sunt amendați fără milă dacă parchează aiurea, însă nici nu li se oferă alternativă. Dar, haideți să fim cinstiți: dacă te străduiești, găsești un loc de parcare!
 
Există situații în care unii șoferi sunt comozi și nu caută locuri potrivite de parcare. Acum, vara de exemplu, vin mulți turiști la mare. Unii șoferi găsesc soluții pentru a parca civilizat, alții însă consideră că ar trebui să existe parcări chiar pe plajă, ca nu cumva să trebuiască să facă prea mulți pași până la autoturism. Probabil că mulți dintre ei nu știu că amenda este de 20.000 lei!
 
Astăzi, de exemplu, am constatat că a răsărit o nouă parcare pe… plaja La Trei Papuci. Ea a fost descoperită de o constănțeancă ce a postat imaginea pe grupul ”Parchez ca un bou”. Nu este singura. Imaginile surprinse de fotograful nostru, și care sunt tot de la plaja La Trei Papuci, vorbesc de la sine! Vi se pare corect?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii