Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urma unui accident un taxi a luat foc în București

ro

13 Feb, 2016 09:51 2413 Marime text
 
Noaptea trecută, în cartierul Băneasa din București a avut loc un accident rutier grav. Este vorba despre un taxi care a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac. În urma coliziunii autotusmul a luat foc. Din fericire atât șoferul cât şi cei doi pasageri care se aflau în taxi au scăpat cu viaţă.
 
Cei aflați în mașină au fost ajutați de trecători să iasă de urgență din mașină înainte ca aceasta să ia foc. Victimele au fost transportate de urgență la spital pentru mai multe investigații de specialitate.
 
La fața locului s-au declasat două autospeciale cu apă şi spumă ale pompierilor, însă maşina a ars în proporţie de 80 la sută.
 
„La momentul sosirii echipelor profesioniste incendiul se manifesta cu flacara violenta in proportie de 80 la suta. A existat pericol de explozie din cauza buteliei prezente in spatele portbagajului”, a spus un reprezentant ISU, potrivit România TV.
 
Autoturismul era dotat cu instalaţie GPL, însă flăcările au fost stinse înainte să se producă o tragedie, conform  aceleiași surse.
 
 
Sursa foto: romaniatv.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii