Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urma percheziţiilor din Constanţa Şapte persoane arestate preventiv, alte trei puse în libertate

ro

04 Aug, 2016 10:52 2724 Marime text
perchezitii de amploare in constanta zeci de mii de lei si de euro masini si o autoutilitara confiscateMagistraţii Judecătoriei Constanţa au admis, ieri, în parte propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi au dispus arestarea preventivă a lui Asan Erol, Asan Koca Cidem, Rădău Mariana Mihaela, Sali Memet, Rădău Florian Daniel, Firoiu Bogdan şi Tudorache Florian pe o perioadă de 30 zile.
 
Totodată, judecătorii constănţeni au dispus punerea în libertate a lui Saban Suliman, Mustafa Boris şi Daraban Nicu Florin, la expirarea duratei reţinerii.
 
Decizia nu este definitivă. 

Reamintim faptul că în baza activităţilor specifice desfăşurate începând cu luna februarie anul curent, în zilele de 2 şi 3 august, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de colegi de la alte structuri din cadrul IPJ Constanţa, au efectuat 29 de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Constanţa la persoane fizice implicate în achiziţionarea, deţinerea şi comercializarea de ţigarete netimbrate.
 
În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea confiscării peste 20.000 de  pachete cu ţigarete netimbrate, 30.510 lei, 11.280 de euro, 50 de dolari, trei autoturisme şi o autoutilitară.
 
De asemenea au mai fost identificate şi ridicate în vederea confiscării un pistol cu bile din cauciuc, pentru care nu se deţineau acte de provenienţă şi autorizaţiile necesare pentru deţinere şi utilizare, trei doze cu o substanţă susceptibilă a fi cocaină şi un pachet cu o substanţă susceptibilă a fi marijuana.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii