Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta „În urmă cu trei ani, guvernul unui regim abuziv și corupt a fost înlocuit“

ro

26 Apr, 2015 12:06 1772 Marime text
Premierul Victor Ponta invită parlamentarii care au votat acum trei ani moțiunea de cenzură care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu să participe luni la un eveniment pe această temă, ce va fi organizat la Palatul Parlamentului.

„Îi invit pe toți parlamentarii care au votat moțiunea pe 27 aprilie 2012 să participe luni, la Palatul Parlamentului, la evenimentul «3 ani de la începutul sfârșitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu». Împreună, vom reaminti ce a însemnat schimbarea cursului României din punct de vedere economic și social!", scrie Ponta astăzi, pe blog.

„Guvernul unui regim abuziv și corupt a fost înlocuit, grație mecanismului democratic al moțiunii de cenzură, de o coaliție a partidelor din opoziție. A fost prima (și singura) dată când o astfel de schimbare s-a produs în România democratică - moțiuni de cenzură au mai fost votate (cazul Boc), dar schimbări de guvern au fost doar o singură dată - acum 3 ani!", mai scrie premierul.

În opinia sa, „USL a dat o imensă lovitură regimului Băsescu-MRU-Predoiu, lovitură care va rămâne în cărțile de istorie".

„Pentru mine, Uniunea Social Liberală a fost și va rămâne cel mai important și puternic proiect politic al României. Indiferent de ce a urmat, acesta a îndeplinit probabil cel mai important obiectiv al ultimilor ani: a făcut dreptate pentru milioanele de români asupriți de un regim extrem de dăunător! De aceea, vreau să marcăm împreună acel moment istoric", mai subliniază Ponta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii