Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urma contestațiilor, Festivalul Verii 2018 va fi organizat de Asociația Philson Young dacă Primăria Constanța va devansa perioada de desfășurare (document)

ro

18 Jul, 2018 19:44 2904 Marime text
Fundaţia Culturală „Teatrul Principal“ nu va mai organiza Festivalul Verii 2018, care urma să aibă loc vineri, 20 iulie.

Potrivit anunțului de pe site-ul Primăriei Municipiului Costanța”, după contestații, a fost desemnată câștigătoare o nouă firmă. Aceasta este Asociația Philson Young.

”Anunţ privind Raportul final al procedurii de evaluare și selecție a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă în vederea organizării și derulării evenimentului „Festivalul Verii 2018”. Față de rezultatul procedurii, au formulat contestații:
-Asociația Philson Young
-Asociația Art Society Center
În urma reluării procedurii de evaluare și selecție a ofertelor depuse, a fost desemnată câştigătoare oferta care aparţine Asociației Philson Young,
care a întrunit un punctaj de 82,4 puncte”, se arată în anunțul publicat.

Anunțul a fost publicat ieri de Primăria Constanța. Purtătorul de cuvânt al Asociației Philips Young, Valentin Ispas, a declarat că ieri le-a fost comunicat faptul că au câștigat licitație și, potrivit regulmentului, asociația așteaptă de la Primaria Constanța să semneze contractul pentru a organiza evenimentul.

Reamintim că, Festivalul Verii 2018 trebuia să aibă loc pe 20 iulie. Dată fiind situația, nu se știe dacă data va fi devansată, mai spune Ispas.

Asociația a contestat la CNSC această procedură de evaluare a selecției ofertelor iar CNSC a luat decizia de a fi reevaluată ofertă, potrivit lui Valentin Ispas.

Precizăm că, am încercat să contactăm reprezentanții Primariei Constanța pentru a afla care au fost motivele descalificării firmei câștigătoare dar nu am primit răspuns.

UPDATE: Diana Sobaru, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, a declarat pentru ZIUA de Constanța, că ”Primăria Constanța nu este în măsură să comenteze deciziile comisiei de selecție sau ale comisiei de soluționare a contestațiilor.”


Citește și: Iată câştigătorii sesiunilor de selecţie organizate de Primăria Constanţa! ONG-urile la care merg fondurile nerambursabile anul acesta (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii