Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urma articolului nostru O cititoare a oferit o casă și un loc de muncă familiei ce trăia pe străzi, alături de cele două fetițe

ro

24 Jun, 2016 23:34 1419 Marime text
În urmă cu două zile vă prezentam cazul unei familii ce dormea sub cerul liber, alături de două fetiţe, undeva pe strada Heracleea, vizavi de City Mall.
 
Tatăl fetiţelor povestea că a venit în Constanţa să muncescă. „De două zile le las aici (sub copac) şi eu merg şi caut de muncă şi o cameră unde să îmi pot duce familia. Acum este cald şi putem stă sub cerul liber... dar dacă plouă... chiar nu ştiu ce vom face... unde ne vom adăposti...”, spunea tatăl, care nu cerşeşte, ci vrea să muncească.
 
Oamenii au citit articolul nostru, le-a fost milă, s-au mobilizat, au dus vorba despre această familie şi au reuşit. O cititoare a cotidianului nostru, care s-a dovedit a fi educatoare în satul Credinţa, ce aparţine de comuna Chirnogeni, le-a oferit acestor oameni o casă în sat, un loc de muncă și un acoperiș deasupra capului. Mai mult, pentru ca au și vaci, fetițele vor bea lapte proaspăt. Au multe animale, dar ajutorul pe care îl primesc de la educatoarea inimoasă contează foarte mult. În plus, tatălui nu îi este frică de muncă, așa cum a declarat.
 
Astăzi, o jurnalistă cu suflet i-a mutat în noua casă. S-a implicat total în povestea asta și nu s-a lăsat până nu i-a văyut la casa lor. Capul familiei deja a început munca, iar mama și-a luat rolul în serios și s-a apucat de treabă în casă şi de gătit.
 
Vestea bună primită în această seară nu face decât să confirme că încă mai există persoane cu suflet ce ne fac să rezistăm într-o lume dură.

Citeste si  O familie doarme sub cerul liber alături de cele două fetiţe. Nu cerşesc. Tatăl vrea doar să muncească!
Mobilizare pentru cele două fetiţe care dormeau sub cerul liber, în Constanţa! Au un acoperiş, temporar, deasupra capului
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii