Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În timp ce preşedintele instituţiei este inculpat pentru atribuiri ilegale de contracte CJ Brăila aruncă 2,5 milioane lei pe un contract de deszăpezire (document)

ro

20 Oct, 2014 08:22 2014 Marime text
Consiliul Judeţean Brăila anunţă încheierea unui contract de achiziţii publice, prin licitaţie deschisă. Obiectul contractului îl reprezintă servicii de deszăpezire a drumurilor judeţene pentru iarna 2014-2015. Valoarea estimată, fără TVA este de 2.500.000 de lei. Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente a fost fixat pentru data de 28 noiembrie, în timp ce termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 decembrie, ora 10.00. Ofertele vor fi deschise la data de 3 decembrie 2014, ora 12.00, la sediul CJ Brăila.
 
Persoanele cu funcţii în atribuirea contractului ar trebui să sufle şi în iaurt, pentru că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au trimis în judecată, pe 2 octombrie, pe Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele suspendat al CJ Brăila, pentru conflict de interese şi cinci infracţiuni de abuz în serviciu, dintre care una în formă continuată. DNA susţine că, în perioada 16 iulie 2009 - 4 august 2010, inculpatul Gheorghe Bunea Stancu a aprobat şi a avizat documentaţia în procedurile de achiziţii publice organizate de instituţia pe care o conduce, finalizate cu încheierea a şase contracte, deşi a cunoscut faptul că firmele care au oferit preţurile cele mai mici (criteriul principal de atribuire) au fost descalificate prin interpretarea discriminatorie a condiţiilor tehnice sau financiare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii