Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În timp ce el "locuieşte" momentan într-o celulă la Poarta Albă O echipă de la Hollywood toarnă secvenţe în Palatul lui Gigi Becali

ro

04 Jul, 2014 22:53 1418 Marime text
O echipă de filmare din SUA a ales palatul lui Gigi Becali, din centrul Capitalei, pentru a înregistra câteva scene pentru o peliculă. Potrivit România TV, regizorul căuta o construcţie asemănătoare palatelor franţuzeşti, iar proprietatea patronului Stelei se potriveşte de minune.
 
Palatul lui Gigi Becali, situat pe Aleea Alexandru, este locul unde se vor filma câteva scene filmul american, High Strung, regizat de Michael Damian, în care rolul principal este jucat de vedeta hollywoodiană Jane Seymour. Potrivit România TV, patronul Stelei, aflat încarcerat la Penitenciarul de maximă securitate de la Poarta Albă a acceptat fără să ceară vreun ban în schimb.
 
Filmările vor avea loc pe parcursul unei singure zile, iar Jane Seymour nu va fi prezentă acolo. Palatul lui Gigi Becali are 20 de camere, iar pentru achiziţionarea lui patronul Stelei a plătit 7 milioane de euro, după care a investit în el încă 1,5 milioane euro. În filmul Hugh Strung, care va fi lansat anul viitor, joacă şi doi actori români, Maia Morgenstern şi Claudiu Trandafir.
 
Sursa foto:rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii