Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Tabăra Năvodari s-a deschis sezonul distracţiei

ro

06 Jul, 2012 15:17 960 Marime text
În Tabăra Năvodari s-a deschis sezonul distracţiei şi al experienţelor de neuitat la malul Mării Negre. Sute de copii însoţiţi de profesori şi părinţi, veniţi din toate colţurile ţării, au ales şi anul acesta să îşi petreacă vacanţa la Năvodari. Deşi tradiţionala tabără a întîmpinat urcuşuri şi coborîşuri de-a lungul vremii, atmosfera unică pe care le-o oferă turiştilor îi aduce, pe unii dintre ei, în fiecare vară la Năvodari.

De la sporturi de vară pe plajă şi pînă la seri speciale la discotecă, tabăra le oferă copiilor prilejul perfect de distracţie, relaxare şi socializare într-un cadru organizat, unde pot fi supravegheaţi de profesori şi părinţi.

Fiecare zi petrecută în tabără este o zi plină pentru copii. Activităţile încep dis de dimineaţă, iar programul este concentrat astfel încît tinerii să aibă parte şi de plimbări, excursii în punctele turistice de pe litoral, cît şi de mese şi ore de somn.

La cantina recent modernizată a taberei, copii îşi pot face toate poftele, căpătînd totodată energie pentru activităţile de pe zi.

În cadrul taberei, există atît programe de odihnă şi relaxare, cât şi programe speciale dedicate tinerilor sportivi. În fiecare an, elevii Liceului cu Program Sportiv Iaşi aleg să vină aici in cantonamente.

Sezonul acesta tinerii sportivi au fost printre primii turişti cazaţi în tabără. Cele 6 zile de cantonament în care au fost incluse şi activităţi de relaxare la plajă le-a oferit copiilor energia de care aveau nevoie pentru a devenii adevăraţi campioni.

Şi elevii din Bucureşti au făcut deja o tradiţie din excursia anuală la malul mării. Chiar şi cei mai mici dintre ei, copii de grădiniţă nu sunt străini de locurile taberei Năvodari.

Săptămâna viitoare grupul de copii şi tineri din tabără se va mări cu alte cîteva zeci de turişti.

 http://www.gazetadenavodari.ro/in-tabara-navodari-s-a-deschis-sezonul-distractiei/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii