Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Nemernicul ăsta chiar s-a distrat!" Update - Şoferul care l-a lovit pe poliţist a primit mandat de arestare!

ro

23 Aug, 2015 13:44 1867 Marime text
Şoferul care a lovit un poliţist pe plajă, în Mamaia, a fost dus cu duba la Parchet. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Individul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Oamenii legii au încercat să-l audieze, însă era atât de beat (avea o alcoolemie de 2 la mie) încât anchetatorii nu au putut obţine mare lucru de la el.
Navigator de profesie, Marian Florian Vladimir riscă acum puşcăria. El s-a ales cu dosar penal, fiind acuzat de fals privind identitatea, conducere sub influența alcoolului sau drogurilor, ultraj și părăsirea locului accidentului.
Magistraţii constănţeni urmează să decidă în scurt timp dacă va fi arestat preventiv sau va fi cercetat în stare de libertate. El a mai avut probleme cu Poliţia Rutieră şi în trecut, fiind sancţionat pentru viteză excesivă, nefolosirea centurii de siguranţă, iar anul acesta a fost amendat după o oprire neregulamentară.
Şoferul a postat în cursul zilei de vineri pe pagina sa de Facebook un mesaj care nu mai are nevoie de nici un comentariu: "Vreau să-mi scrie pe cruce: nemernicul ăsta chiar s-a distrat!".

UPDATE, ora 14.50:


Şoferul care a lovit intenţionat un poliţist a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile din partea judecătorilor Tribunalului Constanța. El va fi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IJP Constanţa. 
Deciza instanței nu este însă definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Sursa foto: Facebook
Citeşte şi POLIȚIST, LOVIT DE O MAŞINĂ PE O PLAJĂ DIN MAMAIA 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii