Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În România se fură banul public, dar să vedem ce se mai fură prin Germania ...

ro

30 May, 2015 23:37 1586 Marime text
 
O echipă care asigura curăţenia într-un oraş din nordul Germaniei a descoperit o valiză conţinând material pentru un transplant medical, relatează DPA, citată de Agerpres. Descoperirea teribilă s-a produs la o zi după ce aceasta fusese furată de la un curier care o transporta unui destinatar din Franţa, informează poliţia germană. Măduva - de obicei utilizată pentru a trata leucemia - ar fi trebuit să fie livrată unui spital din oraşul francez Strasbourg pentru o operaţie de transplant.
 
Valiza conţinând măduvă osoasă dispăruse marţi la Siegburg, localitate situată în vestul Germaniei, după ce hoţii reuşiseră să îi distragă atenţia unui curier în timpul unei opriri a trenului în gara din oraş.
 
Potrivit DPA, se presupune că hoţii nu ştiau ce se află în valiză atunci când au sustras-o. Personalul de serviciu a descoperit valiza într-un tren la Emdem, la 350 de kilometri nord de locul furtului.
 
Poliţia germană a precizat că unitatea de răcire a valizei încă funcţiona la momentul în care a fost descoperită, ceea ce înseamnă că măduva ar mai putea fi transplantată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii