Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În prima zi de școală, AEC lansează indexul accesului la educație în județul Constanța

ro

12 Sep, 2015 21:50 1552 Marime text
Luni (14 septembrie), începând cu orele 11:30, Asociația Elevilor din Constanța (AEC), organizează, în sala “Traian” a hotelului Ibis din Constanța, o conferință de presă în cadrul căreia va fi lansat public ultimul studiu al AEC, Indexul social al accesului la educație al elevilor din județul Constanța în anul școlar 2014-2015.
 
Indexul a fost dezvoltat la inițiativa Asociației Elevilor din Constanța, în urma unor discuții extinse cu reprezentanții din sistemul de învățământ, experți în educație și alți actori interesați. Scopul acestui index este măsurarea modului în care unitățile administrativ teritoriale din județul Constanța își îndeplinesc obligațiile legale cu privire la facilitarea accesului la o educație de calitate pentru populația de vârstă școlară, spune președintele Asociației Elevilor din Constanța, Constantin-Alexandru Manda (foto).

Totodată, în conformitate cu misiunea generală a Asociației Elevilor din Constanța, prin intermediul indexului urmăreşte să arate problemele legate de facilitarea accesului la educație al elevilor și să militeze pentru remedierea acestora.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii