Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În prag de sărbători, la Cumpăna „dar din dar se face Rai”

ro

27 Apr, 2016 17:52 2046 Marime text
 
În prag de sărbători, trăind bucuria Învierii Domnului Iisus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul „dar din dar se face Rai”. Pe acest principiu au mers şi, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna care vor încerca să ofere un strop de fericire şi lumina în sufletele bătrânilor aflaţi în nevoi speciale.
 
Un număr de 150 bătrâni vor primi în dar pachete conţinând produse alimentare necesare hranei zilnice: ulei, zahăr, făină, orez, cozonac. Evenimentul va avea loc în ziua de mâine, începând cu ora 10.30, la domiciliul bătrânilor din comună Cumpăna.

Primarul comunei, ec. Mariana Gâju, spune că în aceeaşi zi, începând cu ora 12.00, persoanele cu dizabilităţi din cadrul Ansamblului de Locuinţe Protejate Cumpăna vor primi în dar alimente specifice sărbătorilor de Paşti: ouă roşii, carne de miel, cozonaci, băuturi răcoritoare, fructe.
 
Prin aceste daruri, reprezentanţii administraţiei publice locale Cumpăna încearcă să aducă în inimile acestor persoane bucuria Sfintelor Sărbători Pascale. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii