Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În perioada Sfintelor Sărbători de Paști Sute de polițiști vor acționa în trenurile care vin și pleacă din județul Constanța

ro

19 Apr, 2014 08:51 1744 Marime text
În perioada Sfintelor Sărbători de Paști, 600 de poliţiști din structurile de Poliție Transporturi acționează la nivel național pentru o călătorie în siguranță.
 
Efectivele Poliției Transporturi sigură patrularea, în medie, pe 263 de trenuri de călători, cu precădere pe rutele către staţiunile montane şi litoral, precum şi în aproape 300 de staţii şi triaje de cale ferată. De asemenea, polițiștii vor însoți 29 de trenuri de marfă, pe durata deplasării. Totodată, aceștia vor patrula în 12 aerogări internaţionale şi naţionale, precum şi în 28 de porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre. Poliţiştii îi sfătuiesc călători să fie atenţi atunci când urcă pe scara vagonului, pentru a nu deveni o victimă a celor care fură din buzunare. Supravegheaţi-vă bunurile şi valorile pe care le aveţi la dvs. atunci când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete şi în locuri aglomerate! Nu încredinţaţi bunurile personale şi bagajele unor persoane necunoscute! 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii