Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În iulie, Constanţa va avea festival cu 100 de invitaţi! Se semnează protocolul dintre Consiliul Local Constanţa şi Neversea (galerie foto)

ro

10 Apr, 2017 12:32 4997 Marime text
În această după-amiază, în Sala ovală a Instituției Prefectului Constanța, primarul Decebal Făgădău susţine o conferinţă de presă ce are drept subiect noul festival de la țărmul Mării Negre. Alături de primarul Constanţei, sunt prezenţi şi organizatorii festivalului.
 
În acest context, amintim că, în cadrul ședinței Consiliului Local al Municipiului Constanța, organizată pe 31 martie, a fost aprobat parteneriatul dintre Primăria Constanța și SC Neversea SRL, organizator al festivalului de la Constanța după modelul UNTOLD.
 
Aşadar, Festivalul Neversea se va desfăşura pe 200 000 mp de plajă din Faleză Nord, în perioada 7-9 iulie, urmând să participe 100 de invitaţi internaţionali, participanţi Untold, dar şi artişti în premieră, a precizat Bogdan Buta, director general Neversea.

În altă ordine de idei, Adrian Chereji, director marketing şi comunicare Neversea, spune că povestea porneşte de la Marea Neagră.

De menţionat că prima ediţie va avea loc chiar anul acesta, în perioada 7-9 iulie. Vor fi decorațiuni speciale construite în jurul unor simboluri feminine.

În aceste momente, se semnează protocolul dintre Consiliul Local Constanţa şi Neversea. Din partea CL, semnează primarul Decebal Făgădău.

Mai multe informaţii, în ediţia de mâine a cotidianului ZIUA de Constanţa.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii