Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Italia Mutu, condamnat la 14 luni de închisoare după ce a bătut un ospătar

ro

26 Oct, 2015 22:42 1536 Marime text
Atacantul echipei FC Pune City, Adrian Mutu, a fost condamnat, potrivit larepubblica.it, în primă instanţă la un an şi două luni de închisoare cu suspendare de un tribunal italian, după ce a bătut un ospătar la localul "Full Up" din Florenţa, în 23 octombrie 2010. El a fost condamnat pentru leziuni, insulte şi ameninţări.
De asemenea, fostul jucător al formaţiei AC Fiorentina a fost obligat la plata provizorie a sumei de 14.000 de euro.
Ospătarul, un kosovar de origine alabaneză în vârstă de 28 de ani, a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare după ce a suferit o fractură de sept nazal. Avocatul lui Mutu, Filippo Bellagamba, a anunţat că va face recurs la această decizie.
Conform martorilor, în 2010, în localul amintit mai devreme, Mutu a cerut ca lui şi altor doi prieteni să li se mai aducă o sticlă cu băutură, iar apoi cei trei s-au ridicat şi au vrut să plece. Ospătarul, kosovar de origine albaneză, i-a oprit, cerându-le să achite consumaţia, dar Mutu a replicat că are cont deschis la proprietarul clubului. Acesta din urmă a intervenit pentru a clarifica situaţia, dar fotbalistul român i-a adresat cuvinte jignitoare ospătarului, care a răspuns la fel. Atunci, Mutu l-a lovit cu pumnul pe ospătar şi după ce acesta a căzut, a continuat să îl lovească cu picioarele.



sursa foto: telegraph.co.uk
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii