Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenționare de călătorie În Germania, piloţii au declanşat o grevă

ro

08 Sep, 2015 14:37 1376 Marime text
 
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Republica Federală Germania că Asociaţia Cockpit a piloţilor germani a anunţat organizarea unei greve pentru astăzi (8 septembrie), între orele 08:00-23:59, urmând să fie afectate zborurile pe distanţă lungă ale companiei Lufthansa. Din totalul de 1300 zboruri planificate pentru marţi, 84 sunt anulate. Datorită piloţilor voluntari vor decola 90 curse intercontinentale de pasageri şi mărfuri.
De asemenea, s-a anunţat organizarea unei greve şi pentru data de 9 septembrie, între orele 00:01–23:59 pentru zborurile pe distanţă scurtă şi medie. Detalii suplimentare (privind zborurile afectate, modificări ale programului de zbor etc.) sunt accesibile pe pagina web a companiei www.lufthansa.com.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte pagina de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.



sursa foto: newsair.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii