Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În faţa IPJ Constanţa Motociclistul circula cu permisul reţinut pentru viteză

ro

19 May, 2011 13:10 1285 Marime text

Motociclistul care, aseară, a fost rănit grav în urma unui accident, avea permisul de conducere reţinut pentru viteză. În momentul producerii accidentului, Cătălin Melicenco circula cu o dovadă înlocuitoare a permisului.

Constantin Andreiaş, de 42 de ani, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, a condus aseară un automobil marca Renault, B 58 YIS , pe Nicolae Iorga. Ajuns la intersecţia cu bulevardul Mamaia, Constantin Andreiaş a oprit la în dreptul indicatorului Oprire. La un moment dat, maşina procurorului a fost lovită de o motocicletă, CT 77 XXX, scăpată de sub control condusă de Cătălin Melicenco, de 42 de ani, din Constanţa. Oamenii legii spun că Melicenco a pierdut controlul direcţiei la o distanţă de aproape de metri de locul unde se afla staţionată automobilul Renault. Cătălin Melicenco a fost dus de urgenţă ls spital. În urma impactului, motocicleta s-a oprit aproape de Spitalul Militar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sabin 19 May, 2011 13:08 Asta cu oprirea auotturismului in dreptul semnului este cam trasa de par, cine cunoaste intersectia stie ca sunt atatea masini parcate acolo, incat daca opresti in zona indicatorului nu prea mai ai sanse sa mai intri in intersectie ptr ca nu ai vizibilitate. Mai mult ca sigur, dl procuror `si-a bagat` botul masinii pana pe prima banda si motociclistul a incercat sa il evite. Oricum nu ma astept sa aiba castig de cauza motociclistul ptr ca traim in Romania unde nu exista lege si onoare, mai ales printre majoritatea celor care o aplica.