Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În etapa a șaptea a Ligii 1, FC Viitorul întâlnește la Ovidiu, Concordia Chiajna

ro

07 Sep, 2016 17:51 1448 Marime text
Fotbal Club Viitorul aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul „Central” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, situat în localitatea Ovidiu, județul Constanţa, pentru a viziona meciuI FC Viitorul - Concordia Chiajna, din cadrul etapei a VII-a Campionatului Național, programat în ziua de luni, ora 18.00.

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 40 lei = Tribuna 0, 30 lei = Tribuna I, 20 lei = Tribuna a II-a, 10 lei = Peluza I şi Peluza a II-a.

Biletele de acces se pot procura prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, Omv, Carrefour, Cărtureşti și Humanitas.

Începând cu data de joi, ora 10.00, atât online cât și în magazinele enumerate mai sus se vor putea achiziţiona bilete de acces în stadionul „Central” pentru vizionarea meciului Fc Viitorul - Concordia Chiajna. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare.

De asemenea, în ziua disputarii meciului se va deschide o casă de bilete la stadion, în intervalul orar 12.00 - 19.00.

Pentru a evita aglomeraţia şi disconfortul spectatorilor la casa de bilete deschisă în ziua disputării meciului, vă recomandăm să achiziţionaţi documentele de acces în tribunele stadionului în avans, cu cel puţin o oră faţă de ora de start a meciului.
 
Se recomandă posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii, ca accesul în tribunele stadionului in ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 16.30-17.30 pentru a se evita aglomeraţia publicului spectator la căile de acces ale tribunelor.

La meciul FC Viitorul - Concordia Chiajna, clubul va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca luni, începând cu orele 17.00 de la Palatul Copiilor Constanţa.

Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii