Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ciuda tensiunilor iscate de statut, Congresul UDTTMR întrunește cvorumul

ro

23 Jun, 2012 16:47 1873 Marime text

Congresul UDTTMR a început la ora 10.00, urmând ca dintr-un moment în altul să aibă loc validarea celor două candidaturi pentru Președinția Uniunii și respectiv pentru Parlamentul României.

Precizăm că Gelil Eserghep este candidatul unic pentru șefia Uniunii, în timp ce Varol Amet este candidatul pentru un post de deputat în Parlamentul României. Varol Amet a declarat în urmă cu puțin timp că din cei 277 de membri ai Uniunii, 231 sunt prezenți, ca atare validarea celor două candidaturi va fi posibilă, fiind îndeplinite condițiile de cvorum.

Rămâne de văzut dacă candidaturile celor doi vor fi agreate de membrii UDTTMR. Sunt voci în Uniune ce se declară nemulțumite că nu au putut candida și ele pentru Președinție și pentru Parlamentul României întrucât, în urma interpretării unor articole din statutul UDTTMR, au fost propuși candidați unici. Varol Amet a precizat că știe despre aceste nemulțumiri și că din această cauză o parte din membrii filialei UDTTMR din Medgidia au refuzat să se prezinte astăzi la Congres.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CIRC 23 Jun, 2012 14:05 A fost mare circ ! Era culmea sa fi iesit alti ! Ca doar au concurat singuri !De tot rasul !Dupa ce o sa se termine robinetul de la guvern sa vedem cine mai calca pe la uniune ! Aceleasi fete ! Chiar nu mai sunt tatarii capabili in Romania ? Sau ei nu sunt dispusi sa se afunde in mocirla alaturi de toti oportunistii !