Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În cinci zile, jandarmii au avut 80 de misiuni

ro

10 Apr, 2015 13:47 1385 Marime text
În perioada 4-9 aprilie  a.c., peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent, dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea şi asigurarea ordinii şi siguranţei publice în judeţul Constanţa. Au fost executate peste 80 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
Jandarmii au aplicat 24 sancţiuni contravenţionale dintre care 1 avertisment scris şi 23 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 3000 lei. Deasemenea,  jandarmii constanţeni au constatat  32 fapte de natură penală, dintre care 27 în mod independent  şi 5 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 41 de făptuitori. Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia contrabandei cu ţigări, a consumului de substanţe cu efect halucinogen şi de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Au mai fost executate şi 38  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, 2 misiuni în sprijinul lucrătorilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa şi 1 misiune în sprijinul unui executor judecătoresc pentru punerea în aplicare a unui titlu executoriu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii