Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce condiţii a avut loc moartea fostului canotor Iulian Arba. Tânărul avea planuri de nuntă

ro

20 Sep, 2015 21:34 1770 Marime text
O tragedie a lovit familia unei foste canotoare care a cucerit de două ori aurul olimpic, Rodica Arba. Fiul ei, Iulian Arba, a murit electrocutat, la doar 26 de ani.
 
Vasile Arba, unchiul sportivului Iulian Arba, a explicat s-a întâmplat tragedia. „În jurul orei 17.30-18.00 m-am dus până acasă și am parcat mașina la poartă. Am văzut o doamnă că alerga și era agitată, stresată. Am parcat mașina și am venit să văd ce s-a întâmplat. În timpul acela, la prima casă a mers să dea telefon după salvare la 112. Eu când am auzit că strigă: vai l-a curentat pe Iulian. El fiind nepotul meu, mi-am dat seama că nu e altul Iulian.
 
Am alergat repede la pod acolo. Mai întâi i-am căutat pulsul, mai avea ceva da foarte slab. Am mai sunat la 112. Am vrut să îl apăs pe piept. Am văzut că e albastru tot. Între timp a venit un băiat și îl apăsa pe piept, îl resucita. Și el a vomitat și a ieșit din colțul gurii sânge.
 
Era singur la pescuit. Având bățul ăla telescopic de vreo șase metri, când o tras o fi uitat de firele de sus. Îmi vine să plâng. Nu a ținut la familia lui cât a ținut la mine. Așa de bine mă înțelegeam cu el, de parcă era copilul meu. Părinții lui l-au înțeles, dar parcă eu eram tatăl lui. Orice mă întreba, așa de mult ținea la mine. Am încercat de toate, dar șocul era foarte mare", a povestit unchiul sportivului, potrivit actualmm.ro.
 
Anul acesta, Iulian Arba avea planuri de nuntă.
 
Sursa foto: www.dcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii