Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Bocșa un recipient ce se pare că avea exploziv a fost ridicat de specialiștii SRI

ro

19 Dec, 2015 17:56 1424 Marime text
 
Un recipient din plastic, aparent suspect, a fost găsit, astăzi, la ieșirea din orașul Bocșa spre Reșița.
 
Un bărbat care a descoperit recipientul a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a alerta autoritățile. Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă complexă, formată din lucrători ai IPJ, ISU și SRI.
 
„Recipientul a fost ridicat de specialiștii SRI, pentru a stabili care este conținutul acestuia. Recipientul are o lungime de 10 cm, cu diametrul de șapte centimetri. Sunt suspiciuni că în interiorul recipientului ar fi substanțe explozive. În prezent, se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care acesta a fost abandonat”, a declarat, pentru Agerpres, Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Caraș-Severin.
 
Prefectul județului Caraș-Severin, Nicolae Miu Ciobanu, a declarat pentru Agerpres că recipientul găsit la ieșirea din orașul Bocșa spre Reșița „se pare că este un recipient care avea ceva exploziv”.
 
„Se pare că este un recipient care avea ceva exploziv. Din discuțiile neoficiale, am înțeles că ar fi fost o grenadă băgată într-un suport de plastic. Nu știu rezultatul scanării, dar s-a primit undă verde pentru distrugerea acesteia”, a precizat prefectul, conform aceleiași surse.
 
 
Sursa foto: reporterul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii