Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Birmingham Un băiat de opt ani ar fi ucis în bătaie o fetiţă de un an (video)

ro

12 Nov, 2015 18:35 1842 Marime text
S-a întâmplat în oraşul Birmingham, din statul American Alabama. În seara zilei de 10 octombrie, mama unei fetiţe de numai un an, Katerra Lewis, în vârstă de 26 de ani, şi colega ei de cameră, mamă a cinci copii, au ieşit din casă în jurul orei locale 23.00. Lewis a lăsat-o pe micuţa ei, Kelci, sub supravegherea copiilor colegei ei de cameră, toţi mult prea tineri pentru o asemenea responsabilitate, după cum au apreciat poliţiştii. Când s-au întors de la distracţie, adică pe la ora 02.00, Lewis şi colega ei de cameră nu au verificat ce fac copiii.
A doua zi dimineaţa, Lewis a găsit fetiţa moartă în pătuţ, unde a lăsat-o băiatul de opt ani. A fost anunţată imediat poliţia abia pe la ora locală 10.30. Medicul legist din districtul Jefferson a calificat moartea copilei drept omucidere. El a spus că dacă femeia ar fi verificat ce fac copiii când s-a întors de la discotecă, poliţia şi paramedicii ar fi venit mai devreme, iar moartea lui Kelci ar fi putut fi evitată.
Ce s-a întâmplat de fapt? Din cercetările poliţiştilor, se pare că un băiat de opt ani ar fi bătut fetiţa pentru că aceasta nu se oprea din plâns. “Micuţa Kelci Lewis a suferit traume severe şi i-au fost grav afectate organele interne, ceea ce a condus la moartea ei”, după cum spun poliţiştii. Culmea este că mama fetiţei a avut curaj să-şi lase copila cu alţi cinci copii, băiatul de opt ani fiind cel mai mare dintre toţi.
"Am avut informaţii că băiatul de opt ani a devenit foarte agitat pentru că fetiţa de un an nu voia să înceteze din plâns, şi presupun că acesta a început să comită acte violente împotriva ei", a spus locotenentul Sean Edwards din Departamentul de Poliţie al oraşului Birmingham, citat de postul CNN.
Katerra Lewis este acum acuzată de ucidere din culpă, însă a ieşit din închisoare plătind o cauţiune în valoare de 15.000 de dolari. Băiatul de opt ani este acuzat de crimă şi se află în custodia Departamentului de Resurse Umane al statului.
Emory Anthony, avocatul lui Lewis, a declarat pentru postul de televiziune WBRC, afiliat CNN, că uciderea din culpă se aplică atunci când cineva acţionează imprudent sau în cadrul unui acces de furie, nu atunci când acea persoană permite altcuiva să acţioneze într-un mod periculos. Încă nu se ştie dacă mamei celor cinci copii îi vor fi aduse acuzaţii, însă ceilalţi patru copii ai ei sunt de asemenea în custodia Departamentului de Resurse Umane, potrivit WBRC.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii