Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE În atenția pietonilor și șoferilor Stâlpul de pe bulevardul Mamaia în care au intrat cu mașina cei patri tineri aseară stă să cadă (galerie foto)

ro

04 Mar, 2016 08:47 5999 Marime text
 
În urma accidentului ce a avut loc aseară, în care o mașină a intrat într-un stâlp doi băieți au murit, o fată este în comă, iar o alta este în stare stabilă.
 
Stâlpul, situat pe bulevardul Mamaia, în zona Butoaie, a fost aproape dărâmat în urma impactului, iar la ora actuală stă să cadă. Zona este împrejmuită, iar un echipaj de la Poliția Locală păzește împrejmuirile pentru a nu se întâmpla nici un exâveniment nedorit.
 
Până în acest moment nu au venit echipaje de la ENEL pentru a restabili situația stâlpului. Astfel, mare atenție atât pentru pietoni cât și pentru șoferii care tranzitează zona deoarece stâlpul prezintă riscul de a se prăbuși în orice moment.  

UPDATE, 10.42:

 Potrivit reprezentanţilor ENEL,  stâlpul în care au intrat cu mașina cei patru tineri joi seara, și care a fost aproape dărâmat, nu intră în competența celor de la ENEL să îl repună pe picioare și să îl repare, întrucât această îndatorire aparține autorităților locale în grija cărora se află acest stâlp.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii