Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:01 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenţia antreprenorilor Ministerul Culturii anunţă lansarea Programului CultIN

ro

14 Jul, 2016 23:54 809 Marime text
Ministerul Culturii anunţă lansarea Programului CultIN, instrument de finanţare ce se adresează antreprenorilor ce își desfășoară activitatea în domeniul industriilor culturale și creative, iniţiativelor personale organizate în companii, hub-uri, incubatoare de proiecte şi afaceri, studiouri de creaţie, care au potenţialul de a genera prosperitate prin valorificarea proprietăţii intelectuale.
 
Domeniile  culturale pentru care solicitanţii pot depune oferte în vederea obţinerii de finanţări nerambursabile sunt: arhitectură, meşteşuguri, design (e.g. grafic vestimentar, de produs), media digitale și organizare în comunităţi creative (huburi culturale). Suma totală disponibilă pentru finanţarea nerambursabilă a acţiunilor/ proiectelor culturale din cadrul Programului CultIN este de 500.000 lei. Suma maximă care poate fi solicitată pentru un proiect este de 50.000 lei.
 
Pentru a putea fi eligibile, ofertele culturale trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
  • Să vizeze domeniile creative de referință pentru care se desfășoară selecția, așa cum sunt acestea prevăzute la Art. 8 din norme;
  • Să conțină documentele prevăzute la Art. 7 din norme;
  • Să aibă perioada de desfăşurare în intervalul 3 octombrie – 15 noiembrie 2016.
 
Dosarele se vor depune în perioada 12 iulie – 10 august 2016 (până la ora 17.00), la Registratura Generală a Ministerului Culturii, Bd. Unirii, nr. 22, sector 3, Bucureşti, cu menţiunea „Proiect Program CultIN  2016”. Ofertele pot fi transmise şi prin poştă, cu confirmare de primire, la adresa menţionată mai sus, până la data de 10 august 2016.

Ti-a placut articolul?

Comentarii