Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În arest la domiciliu, Dan Adamescu poate părăsi locuinţa în ... scaun cu rotile!

ro

23 Dec, 2014 22:55 2226 Marime text
 
Omul de afaceri Dan Adamescu şi judecătorii Elena Rovenţa şi Sorin Viziru rămân în arest la domiciliu, după ce instanţa supremă le-a respins, azi, cererile de înlocuire a măsurii cu controlul judiciar, în dosarul privind intervenţii în cauze de insolvenţă.
 
Omul de afaceri Dan Adamescu poate părăsi imobilul în care stă în arest în 24, 26, 29 şi 30 decembrie, precum şi în 2, 5, 6, 7 şi 8 ianuarie, între orele 08.00 şi 17.00, pentru a merge la o clinică de ortopedie. 
 
În 24 iunie, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie i-au trimis în judecată pe Dan Adamescu, judecătorii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Rovenţa şi Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucureşti, şi pe omul de afaceri Iosif Armaş, în dosarul privind intervenţii în cauze de insolvenţă.
 
Adamescu este acuzat că le-a dat mită 20.000 de euro judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa, pentru ca aceştia să dispună soluţii favorabile în două dosare de insolvenţă.
 
Adamescu deţine, printre altele, compania Astra Asigurări, Unirea Shopping Center, hotelul fost Rex din Mamaia şi clubul de fotbal din Liga I Oţelul Galaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii