Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Antalya, Gigă Hagi eliminat din cauza crizelor de nervi, dar a refuzat să plece de pe bancă

ro

03 Feb, 2016 22:11 1515 Marime text
FC Viitorul a încheiat în această seară stagiul de pregătire din Antalya, remizînd, 0-0, cu Levski Sofia, formaţia lui Srgian Luchin. Constănţenii au avut controlul partidei, însă n-au reuşit să materializeze nici una dintre ocazii, potrivit gsp.ro.
 
Gică Hagi aproape că a explodat de nervi în timpul meciului. Dacă la început a avut nervi pe propria echipă mai apoi nervii s-au mutat pe arbitrii georgieni, iar în minutul 40 situaţia a degenerat. Extrem de supărat că unul dintre asistenţi n-a acordat ofsaid, iar Levski a avut o ocazie uriaşă de a marca, Hagi a avut un conflict verbal dur cu „centralul”. A fost trimis în tribună, dar nu s-a dus.
 
Scandalul a durat patru minute, „Regele” n-ar vrut să părăsească banca tehnică, iar arbitrul a mers să vorbească direct cu Hagi! Până la urmă, şi la intervenţia jucătorilor, inclusiv a bulgarilor, Hagi a rămas pe bancă. Viitorul a vrut să schimbe brigada - erau nişte arbitri turci în tribună -, însă s-a renunţat la variantă, conform aceleiași surse.
 
La un moment dat, Ianis Hagi a fost lovit dur de către căpitanul lui Levski, Goulon a sărit să-l taxeze pe bulgar, dar Gică Hagi a intervenit să-l calmeze pe fundaşul său: „Taci, ăsta e fotbalul, te mai loveşti! Hai, continuaţi jocul!”.
 
În tribune, pe Mardan Stadi, au fost Gică Popescu, Adrian Ilie şi Florin Prunea - din Generaţia de Aur a „naţionalei” anilor '90 -, antrenorii Nicolo Napoli, Petre Grigoraş, Cristi Dulca şi Dan Apolzan, ambii de la echipa reprezentativă, plus mureşenii Gabi Mureşan şi Cristi Bobar. Florin Tănase a venit special din cantonamentul „naţionalei” să vadă partida.
 
FC Viitorul va părăsi Antalya vineri dimineaţă, chiar în ziua în care Gigă Hagi va împlini 51 de ani.
 
„Un test util, deja a început play-off-ul! Ne doream meciuri aprige (...) Stăm bine pe toate posturile. E greu să mai vină şi să mai plece cineva (...) Trecem prin toate de-a lungul partidelor, acum, după, nu mai sîntem supăraţi (...) Trebuie să muncim mult, în fiecare zi să avem mai multă benzină decît adversarii. Dar căpătăm experienţă de la meci la meci”, a declarat Gică Hagi după meci, scrie gsp.ro. 

Sursa foto şi video : www.gsp.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii