Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În 2016, fără cerșetori la Constanța!?

ro

28 Dec, 2015 09:40 1737 Marime text
Constanța a juns municipiul reședință de județ în care cerșetoria din intersecții s-a extins și a căpătat diferite forme. Fie că vedem femei cu copii în brațe care bat la geamurile autoturismelor indiferent dacă plouă, ninge sau este caniculă, fie că vedem personae care vând diverse produse, unele trebuind a fi distribuite gratuit, constatăm că intersecțiile din oraș a fost adjudecate de câte o gașcă de cerșetori. În acest context, autoritățile locale vor să monitorizeze principalele intersecții din pentru a combate acest fenomen.”Am găsit resurse să monitorizăm 17 noi intersecții din oraș împotriva cerșetoriei, vânzătorilor ambulanți etc”, a precizat primarul interimar al urbei, Decebal Făgădău la ultima ședință a Consiliului Local Municipal.

De asemenea, viceprimarul vcu atribuții de primar, Decebal Făgădău, a anunțat că va fi suplimentat și numărul de agenți ai Poliției Locale. Ei vor fi principalii responsabili cu ordinea publică și combaterea cerșetoriei. ”Am propus o suplimentare la cheltuieli de personal, pentru că ne propunem să angajăm încă 40 de polițiști locali”, a anunțat Făgădău.

Cerșetorii și vânzătorii ambulanți din intersecții i-au învrăjbit la jumătatea acestui an chiar și pe angajații Consiliului Județean Constanța. Comercianții de ocazie vindeau șoferilor opriți la semafoare broșuri despre obiective turistice din zona Drobrogea care erau realizate în cadrul unui proiect finanțat cu fonduri europene, ceea ce impunea distribuirea gratuită a acestora. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii