Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Împușcături în centrul oraşului Trei tineri drogaţi au tras cu arma

ro

18 Oct, 2016 20:22 4934 Marime text
Trei tineri înarmaţi şi drogaţi au început să tragă cu pistolul, în centrul municipiului Satu Mare, la întâmplare, printre trecători, informează România TV. Doar norocul a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Doi dintre ei au fost prinşi de poliţişti, cel de-al treilea însă a reuşit să fugă.

În data de 16 octombrie, la orele 18:00 pe Pasajul Pietonal Corneliu Coposu în apropierea magazinului Someşul, o patrulă a Poliţiei Locale Satu Mare a observat un grup de trei tineri trăgând cu o armă cu aer comprimat. La observarea poliţiştilor locali, tinerii au luat-o la fugă, potrivit satumareonline.ro, citat de România TV.

S-a reuşit prinderea şi identificarea a doi dintre ei, iar a treia persoană a reuşit să fugă cu arma pe malul Someşului.

Persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei Locale pentru identificare. Aceştia se numesc C. Răzvan de 28 ani şi M. Tudor de 21 ani, ambii din Satu Mare.

În urma controlului corporal s-a găsit asupra acestora un plic şi o ţigară din care s-a fumat, iar din declaraţiile acestora rezultă că acestea conţin substanţe halucinogene (etnobotanice) pe care le-au procurat de la persoane necunoscute.

Cei doi au fost predaţi reprezentanţilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii