Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Împărțim patriotism prin ciclism! Împreună putem da semnificație zilei naționale în Constanța

ro

29 Nov, 2014 12:41 1620 Marime text
Pe data de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, bicicliștii de la Ciclism Constanța vor oferi trecătorilor din oraș brățări din panglică cu tricolorul românesc.

Toți cicliștii interesați să împartă un strop de patriotism vor avea bicicletele decorate cu drapeluri și accesorii tricolore, și vor purta elemente de ținută tradițională.

Aceștia vor porni astăzi, începând cu ora 13:00 din dreptul Casei de Cultură și vor parcurge următorul traseu: Parcul de la Gară - Parcul Primăriei - Parcul Teatrului Oleg Danovsky - Parcul Tomis (Zona Spitalul Mare) - Parcul Tăbăcariei.

„Cu această ocazie dorim să le amintim românilor faptul că fiecare dintre noi purtăm responsabilitatea pentru țara în care trăim. Atitudinea și acțiunile noastre de zi cu zi marchează evoluția noastră ca și societate”, a declarat Ovidiu-Marius Neacșu, unul dintre coordonatorii proiectului.

„Împreună putem da semnificație zilei naționale în Constanța! Ia cu tine panglica tricoloră și invită un prieten alături de tine!”, sunt îndemnurile organizatorilor la acest eveniment.

Grupul Ciclism Constanța organizează periodic astfel de evenimente ce reunesc toți iubitorii de biciclete, promovând ciclismul, mișcarea și socializarea. Unul dintre evenimentele de amploare și care a devenit deja o tradiție pentru pasionații pedalatului este evenimentul „Joi, seara bicicletelor” ce se desfășoară de mai bine de un an, în fiecare săptămână.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Iulia 01 Dec, 2014 17:46 Anuntati la 9 dimineata ca se iese la 13? Bizarerie sau rea intentie??????