Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil al municipiului Mangalia trecut în administrarea Serviciului Român de Informaţii

ro

09 Sep, 2015 03:49 1449 Marime text
Ieri a fost făcută publică Hotărârea Guvernului numărul 722 privind înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi darea în administrarea Serviciului Român de Informaţii a unui imobil aflat în domeniul public al statului privind bunurile proprietate publică.

Potrivit actului normativ menţionat se aprobă înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi darea în administrarea Serviciului Român de Informaţii a unui imobil trecut în domeniul public al statului prin Hotărârea nr. 106 din 30 aprilie 2015 a Consiliului Local al Municipiului Mangalia, judeţul Constanţa.

Totodată, se aprobă comasarea imobilului, fiind vorba despre un teren fără construcţie, cu imobilul-construcţie, aflat în proprietatea publică a statului şi în administrarea Serviciului Român de Informaţii.
Predarea-preluarea imobilului transmis se face pe bază de protocol încheiat între părţile interesate, în termen de 15 zile, începând de ieri.
Hotărârea de Guvern are numărul 722, din 2 septembrie anul acesta, este semnată de primul ministru Victor Ponta, şi contrasemnată, pentru viceprim-ministru, ministrul afacerilor interne, de Ilie Botos, secretar de stat, directorul Serviciului Român de Informaţii, Eduard Raul Hellvig, şi ministrul finanţelor publice, Eugen Ortando Teodorovici.

Imobilul care se dă SRI este situat în municipiul Mangalia, staţiunea Olimp, strada Olimp, are o suprafaţă a terenului de 570 metri pătraţi şi trece din administrarea municipiului Mangalia către Serviciul Român de Informaţii.
Acest teren se comasează cu imobilul Cămin de garnizoană, situat la aceeaşi adresă, în felul acesta intrând în administrarea SRI şi terenul aferent construcţiei.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii