Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini șocante. Un tânăr din Iași a scăpat ca prim minune dintr-un grav accident. Șoferul vinovat era băut (video)

ro

12 Feb, 2018 12:43 3062 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Iași. Un tânăr care se îndrepta către mașina sa parcată a reușit în ultimul moment să scape cu viață dintr-un teribil accident. O mașină condusă cu viteză de un șofer sub influența băuturilor alcoolice a intrat violent în mașina tânărului care a fost aruncat câțiva metri în spate.
 
Jurnaliştii „Ziarului de Iaşi“ au intrat în posesia imaginilor accidentului grav. Camerele de luat vederi surprind Loganul condus de către Sorel Sorin Matra, în vârstă de 54 de ani, care vine cu viteză și loveşte cu o violenţă extremă autoturismul Renault aflat şi el pe trotuar, în care tânărul care a scăpat miraculos intenţiona să se urce. El deschide portiera, se uită în jur, apoi vede bolidul ucigaş care vine către el, dă să fugă, însă este surprins de coliziune.

De asemenea, pasagerul din maşina Renault lovită violent de Logan a scăpat cu răni uşoare. Şoferul este şi el uluit că se mai află în viaţă. Individul care a produs accidentul în Metalurgie a scăpat uşor: doar o noapte de arest, fiind consemnat la domiciliu pentru următoarele două luni de zile. El a ajuns la spital, după coliziune.
 
Imediat după accident șoferul vinovat a fost scos din maşină, de către poliţiştii Biroului Rutier Iaşi, pe care nu s-a sfiit să îi înjure. Șoferul a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a stabilit o alcoolemie de 0,89 mh/l alcool pur în aerul expirat.

Sorel Matran cumpărase autoturismul Logan pe data de 15 decembrie şi circula cu un permis italian.
 
Articolul integral poate fi citit pe Ziarul de Iași
Sursa foto/video: Ziarul de Iasi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii