Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini șocante. Tânără atacată și tâlhărită în scara blocului. Agresorul, eliberat recent din penitenciar în baza recursului compensatoriu (video)

ro

20 Nov, 2018 08:03 2794 Marime text
O tânără a fost atacată și tâlhărită în scara blocului în timp ce aștepta să urce în lift. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în imobil, iar în baza imaginilro suspectul a fost depistat și reținut. 

Potrivit Digi24.ro, este vorba de un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, care are antecedente penale, având condamnări pentru tâlhărie şi tentativă de viol.

Luni seara, el a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri, urmând ca oamenii legii să stabilească apoi măsurile legale pe care le vor lua. 

"Autorul din imagini este liberat de fix două luni din penitenciar, el beneficiind de zilele compensatorii", a scris pe pagina sa de Facebook Marian Godină.

Imaginile au fost postate ieri seară pe pagina de Facebook – Atenţie Poliţia Iaşi.

În imagini se vede cum în bloc intră patru persoane, două iau liftul primul dată, iar o tânără şi un bărbat rămân să aştepte.

La un moment dat, bărbatul o loveşte puternic în faţă, tânăra cade inconştientă, iar apoi agresorul îi umblă prin buzunare.

“Poate îl recunoaşte cineva”, este mesajul care însoţeşte clipul video.

Sursa foto-video: Facebook/Atenție Poliția Iași


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii