Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini șocante! O îngrijitoare lovește cu brutalitate o elevă cu deficiențe de auz (video)

ro

11 Jun, 2018 20:28 1871 Marime text

Revoltător! O bătaie în toată regula a avut loc duminică seara, la internatul Liceului Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz din Cluj-Napoca. Imaginile au fost surprinse de unul din copiii cazaţi la internat. În imagini, o pedagogă lovește fără milă o elevă, apoi o ameninţă cu moartea.

Potrivit Adevărul, după ce imaginile au apărut pe Internet, polițiștii i-au întocmit îngrijitoarei dosar penal pentru purtare abuzivă.

„La nivelul unităţii de învăţământ s-a înfiinţat o comisie de verificare a celor semnalate şi constatate. Acum ancheta este în desfăşurare şi cunoaştem alte detalii”, a precizat Amalia Gurzău, purtătoarea de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj. De asemenea, îngrijitoarea de noapte a fost mutată pe altă funcţie, a mai precizat Gurzău. Poliţia Cluj s-a autosesizat şi luni dimineaţa agenţii s-au deplasat la liceu. „Colegii au întocmit dosar penal de purtare abuzivă, având în vedere că femeia are calitatea de îngrijitor în cadrul liceului”, a afirmat Traian Graur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj.


Sursă video: Ziar DeCluj
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii