Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini înduioșătoare. Eroii din nămeți. Cum acționează ISU Dobrogea în aceste zile grele. Doi copii, salvați astăzi de la Cobadin (galerie foto)

ro

28 Feb, 2018 15:56 2417 Marime text
Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au intervenit astăzi, în localitatea Cobadin (județul Constanța), pentru a prelua doi copii care aveau nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit informațiilor transmise de purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă, este vorba despre un copil de trei luni cu stare febrilă şi un copil de trei ani cu intoxicaţie.
 
Micuţii au fost transportaţi de militari până la Valu lui Traian de unde au fost preluaţi de un echipaj de medici al SAJ şi transportaţi la spital. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al SCJU Constanţa, Crina Kibedi, de ieri, ora 10.00 până astăzi, ora 10.00, la UPU au fost aduşi 264 pacienţi (59 cu vârste de până în 16 ani). Cele mai multe cazuri, 228, au fost repartizate pe COD VERDE. În urma investigațiilor de specialitate, din cele 264 persoane au rămas internate 75 (17 Pediatrie, 3 Ortopedie Traumatologie,ș.a).

Meteorologii au actualizat avertirările meteo de vreme rea ce afectează întreaga ţară. Potrivit ANM, judeţul Constanţa rămâne sub cod portocaliu de vreme severă până vineri, 2 martie 2018.

Sursă foto: ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii