Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini din momentul impactului! Accidentul din Cumpăna, surprins de camerele de supraveghere! O ambulanță implicată (video)

ro

27 Mar, 2018 17:52 14974 Marime text
Accidentul rutier din această după-amiază, din comuna Cumpăna, în care a fost implicată o ambulanță SAJ, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În urma evenimentului, o asistentă a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Alte două mașini parcate au fost lovite în urma impactului.

Oficial IPJ Constanța: Un bărbat, în vârstă de 23 de ani, a condus o autoutilitară pe Șoseaua Constanței în localitatea Cumpana, dinspre DN39 către centrul localității Cumpăna. După intersecția cu strada Ion Minulescu, conducătorul în cauză nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu o  ambulanță, aceasta având in funcțiune semnalele luminoase și sonore.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în alte două autoturisme care se aflau stationate. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducatorului autoutilitarei, precum și a asistentei din ambulanță, în vârstă de 37 de ani.


Citește și: Imagini de la eveniment Carambol pe Șoseaua Constanței din Cumpăna. O ambulanță SAJ, implicată. Asistentă, transportată la spital (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii