Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment. UPDATE Accident rutier grav la intrare în localitatea Viișoara, județul Constanța. Două mașini implicate. Un tânăr a fost rănit (galerie foto + video)

ro

26 Jan, 2018 17:23 10341 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază la intrare în localitatea Viișoara județul Constanța. Evenimentul rutier a avut loc în curbă, la intrare dinspre Cobadin.  

Din primele informații două persoane, printre care și un copil sunt încarcerate. 

Potrivit ISU Dobrogea, inițial cei care au sunat la 112 și au cerut ajutor au precizat că mașina a fost cuprinsă de flăcări după impact. Ulterior au revenit și au menționat că nu mai este nevoie de stingere, dar sunt două persoane încarcerate. 

UPDATE. 4 Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 26 ianuarie a.c, un tânăr de 18 ani a condus un autoturism pe DN 3, iar la ieșirea din localitatea Viișoara, în direcția Cobadin, s a răsturnat în afara părții carosabile, intrand în coliziune cu doua autoturisme parcate. A rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto. Posibila cauza a accidentului lipsa de experiență la volan și neatenția.

UPDATE. 3

Ambele autoturisme implicate sunt marca Opel. Cel care s-a răsturnat este înmatriculat în Bulgaria, iar cel care era parcat pe marginea drumului este înmatriculat în județul Constanța. 


UPDATE. 2

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Constanța o victimă, bărbat, de 25 ani, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și traumatism de coloană lombară a fost transportată la spital. Victima era conștientă. 


UPDATE. 1

În accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului extrem de violent una dintre mașini s-a răsturnat iar una a fost aruncată pe gardul unui imobil din apropiere. 

Șoferul autoturismului care s-a răsturnat a fost scos din mașină de martorii la evenimentul rutier. Victima ar fi în stare foarte gravă. 

În autoturismul care s-a răsturnat era doar șoferul Nu este niciun copil rănit în accident, potrivit martorilor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii