Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment. Prima ninsoare din acest an face victime la Constanța. Accident rutier pe Autostrada A4. Un autoturism BMW seria 6 implicat (galerie foto)

ro

13 Jan, 2018 13:12 9017 Marime text
Prima ninsoare face victime în județul Constanța. Un autoturism BMW seria 6 a fost serios avariat astăzi după ce, din cauza carosabilului umed șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat în parapet. 

În urma impactului destul de violent autoturismul a fost avariat în partea din față și a fost nevoie de intervenția unei mașini de tractare pentru ridicarea acestuia de pe autostradă. 

Reamintim că, în această dimineață Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa că pe tronsonul kilometric 193 - 212 (Medgidia - Murfatlar - Constanţa) al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa şi pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă (ninsoare, strat subţire de zăpadă frământată). Drumarii acţionează cu utilaje pentru curăţarea carosabilului.
 
Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, polițiștii sfătuiesc șoferii care rulează pe aceste tronsoane să nu pornească la drum cu autovehiculul neechipat corespunzător, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, să nu bruscheze comenzile maşinii şi să utilizeze cu precădere frâna de motor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nelu Enache 13 Jan, 2018 20:57 Seria 6 are tracțiune integrală. Deci nu avea voie să patineze. Atunci? Lipsește elementul cel mai important:viteza. Care era viteza autoturismului? Câți oameni erau în autoturism? Cine era șoferul? La ce ora s-a întâmplat? Și multe alte întrebări pe care mi le-aș pune. Altfel, putem scrie mult mai simplu, de exemplu: AFARĂ PLOUĂ sau PE AUTOSTRADĂ E GHEAȚĂ.