Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment O noua ediţie a târgului naţional Expoagroutil, deschisă azi la Constanţa (galerie foto)

ro

03 May, 2018 11:01 15716 Marime text

În aceste momente, în spaţiul exterior al centrului VIVO! Constanţa, are loc cea de-a XXVI-a ediţie a Târgului EXPOAGROUTIL, târg naţional, cu participare internaţionala, în domeniul agriculturii şi industriei alimentare. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în parteneriat cu Direcţia pentru Agricultură a Judeţului Constanţa.
 
Târgul Expoagroutil va fi deschis în perioada 03 – 06 mai 2018.

În cadrul evenimentului sunt prezenţi Mihai Daraban, preşedinte CCIR şi Preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA Constanţa, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, directorul Direcţiei Agricultură Iulia Bruchental, subprefectul Constanţei Mustafa Levent Accoium, fost subsecretar de stat, Gheorghe Albu, fermieri dar şi agricultori.


 
Evenimentul beneficiază de o prezenta masiva a producatorilor şi distribuitorilor de utilaje si inputuri agricole, dar si de material saditor,produse traditionale si viti-vinicole,finantari,asigurari,etc,acest lucru demonstrand faptul ca aceasta manifestare a devenit, pe an ce trece, una din cele mai mari din tara,iar Dobrogea este un punct deosebit de important pe harta tarii, in acest domeniu.
 
Manifestarea expoziţională EXPOAGROUTIL – ediţia a XXVI-a va putea fi vizitată zilnic, între orele 10.00 - 19.00 (03-05 mai) şi între orele 10.00 – 14.00 (06 mai).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii