Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment Copiii de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, la serbarea de final de an. Fii de foşti jucători, printre laureaţi (galerie foto + video)

ro

10 Dec, 2018 12:19 3724 Marime text
În jur de 220 de copii şi juniori de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la toate categoriile de vârstă, au participat, astăzi, la tradiţionala serbare de final de an, găzduită de complexul Iaki din Mamaia.

Copiii au primit cadouri, iar pe fiecare categorie de vârstă au fost desemnaţi fotbaliştii cu cele mai bune realizări în acest an.

La eveniment ar fi trebuit să participe şi iniţiatorul proiectului fotbalistic ce îi poartă numele, Gică Hagi, alături de câţiva componenţi ai echipei mari proveniţi din Academie, aşa cum s-a întâmplat în anii trecuţi.

„Regele“ a rămas însă cu FC Viitorul la Piteşti, pentru meciul din această seară contra FCSB, din Liga 1, partidă care ar fi trebuit să se joace aseară, dar a fost amânată cu o zi din pricina ceţii.

UPDATE: 

Laureaţii anului 2018, pe grupe de vârstă, sunt următorii:
  • Categoria 2000: 1. Cosmin Tucaliuc, 2. Marius Leca, 3. Alexandru Pop;
  • Categoria 2001: 1. Alexandru Negrean, 2. Răzvan Matiş, 3. Darius Mureşan;
  • Categoria 2002: 1. Louis Munteanu, 2. Constantin Grameni, 3. Darius Grosu;
  • Categoria 2003: 1. Remus Mihai, 2. Ştefan Bodişteanu, 3. Gabriel Dănuleasa;
  • Categoria 2004: 1. Rareş Burnete, 2. Eduard Radaslavescu, 3. Denis Curea;
  • Categoria 2005: 1. Adrian Caragea, 2. Luca Banu, 3. Alin Ştefănescu;
  • Categoria 2006: 1. Luca Băsceanu, 2. Enes Sali, 3. Mario Dudu;
  • Categoria 2007: 1. Mario Roman, 2. Iustin Doicaru (fiul fostului fotbalist Radu Doicaru), 3. Andrei Maer;
  • Categoria 2008: 1. David Pătru, 2. Andrei Lehăduş, 3. Darius Dragomir;
  • Categoria 2009: 1. Alexandru Goncear, 2. Dimitrie Carabaş (fiul fostului fotbalist Stelian Carabaş), 3. Alesio Pambuca;
  • Categoria 2010: 1. Christian Curt (fiul fostului fotbalist Tiberiu Curt), 2. Andrei Ciobotaru, 3. Tasis Piştalu;
  • Categoria 2011: 1. Cristian Murguleţ, 2. Ianis Mela, 3. Khemais Massousi;
  • Categoria 2012: 1. Patrick Curumi, 2. Rareş Giurgiu, 3. John Paul Bou Chedid.                       
Antrenorii anului în Academie au fost desemnaţi:
  • Tronsonul 13-18 ani: Constantin Fălină;
  • Tronsonul 10-12 ani: Stelian Caluda;
  • Trosonul 6-9 ani: Cosmin Constantin.     

Pentru noi, toţi copiii sunt premianţi. Suntem satisfăcuţi că şi în acest an avem ce sărbători. Copiii trebuie să ducă mai departe tradiţia acestui club, a declarat Paul Peniu, preşedintele Academiei Hagi, care, alături de internaţionalul Tudor Băluţă (suspendat pentru partida FCSB - FC Viitorul) a oficiat premierea celor mai buni trei jucători pe 2018 la fiecare grupă.  

 Anul 2018 este apreciat drept unul foarte bun pentru Academia Hagi, care a obţinut patru titluri naţionale, la categoriile Under-19 (antrenori, Cristian Cămui şi Vasile Mănăilă; director tehnic, Lucian Burchel), U-17 (antrenori, Constantin Fălină şi Nicolae Roşca; director tehnic, Lucian Burchel), U-13 (antrenor, Ştefan Sandu; director coordonator, Mihai Stere) şi U-12 (antrenor, Stelian Caluda; director coordonator, Mihai Stere), a cucerit o Supercupă a României (prin echipa U-19) şi o Cupă a României (cu echipa U-17).    
   

Ne bucurăm că am contribuit şi la reuşitele echipelor naţionale. Rămân şi celelalte succese, care crează mentalitatea de învingători. Copiii trebuie să viseze la victorii, dar muncind şi pregătindu-se. Ne mândrim cu condiţiile oferite în pregătire şi cu calitatea antrenamentelor. E interesant să continuăm acest parcurs, ca şi colaborarea cu părinţii. Ne dorim ca procesul intructiv-educativ să dea roade şi mai bune. Părinţii trebuie să fie aproape de copii, ca nu cumva aceştia să scadă ritmul pe partea şcolară, a spus şi Lucian Burchel, directorul tehnic al Academiei Hagi.      


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii