Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Constanța. Patru mașini implicate într-un accident rutier la intersecția străzilor Bucovinei cu Dumbrava Roșie. Două victime (galerie foto+video)

ro

09 Aug, 2018 10:41 3899 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață la intersecția străzilor Bucovinei cu Dumbrava Roșie din municipiul Constanța. 

Din primele informații patru autovehicule au fost implicate în accident.

În urma impactului destul de violent o autoutilitară a fost proiectată în gardul unui imobil. 

Potrivit SAJ Constanța două persoane au fost rănite, fiind diagnosticate cu traumatism membru superior și traumatism cranio cerebral. 

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 10:00, un bărbat, de 62 de ani, a condus autoturismul marca Dacia, pe strada Dumbrava Roșie, dinspre Moldovei către bulevardul Mamaia, iar la intersecția cu strada Bucovinei, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu autoturismul marca VW, condus de un bărbat, de 45 de ani, care circula regulamentar.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorilor autoturismelor, și a pasagerului dreapta față, din auto din urmă, un bărbat, în vârstă de 38 de ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii