Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment. Conferința „Beneficiile Cooperării Teritoriale” la Primăria Cumpăna. Zeci de invitați participă (galerie foto+video)

ro

09 May, 2018 11:13 2140 Marime text
Primăria Comunei Cumpăna,  judetul Constanța, în parteneriat cu Academia Europeană a Regiunilor EAR-AER și Guvernul Regiunii Flandra a Regatului Belgiei, organizează Conferința „Beneficiile Cooperării Teritoriale”. Evenimentul are loc în incinta Centrului Multifuncțional de Asistență Socio – Medicală, situat în comuna Cumpăna, Șoseaua Constanței nr. 117.

Potrivit organizatorilor, conferința se desfăoar sub auspiciile Strategiei „Europa 2020” a Uniunii Europene, a  „Planului de Dezvoltare Regională a Regiunii Sud-Est 2014-2020” si a  “Strategiei de Specializare Inteligentă a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est” și va reuni, ca o expresie a excelenței în triunghiul cunoașterii academice educație-cercetare-inovare, reprezentanți ai Autorităților Administrației Publice Centrale și Locale, reprezentanți ai Comitetului Economic și Social European, precum și experți internaționali în cooperare teritorială, dezvoltare regională și antreprenoriat.

”În cadrul Conferinței, o atenție deosebită vom acorda necesității integrării cooperării teritoriale la toate nivelurile de planificare strategică european, național, regional și local și la implementarea posibilelor soluții oferite de mediul academic pentru a creea  lanțuri valorice inovatoare  în vederea dezvoltării teritoriale integrate ca obiectiv al politicii de coeziune a Uniunii Europene” - au precizat reprezentanții Primăriei Cumpăna..

La eveniment participă și Paula Pîrvănescu, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și ANtreprenoriat. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii